Rita van Schijndel

Budgetcoach

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Rita van Schijndel-Haerkens, woonachtig in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant). Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. Naast mijn werk als budgetcoach werk ik als vrijwilligster bij Vrijwilligerspunt Bernheze, waar ik ondersteuning geef aan allerlei administratieve taken.

 

Gecertificeerd budgetcoach

In februari 2011 heb ik de opleiding Budgetcoach afgerond bij Learncare in Alkmaar en ben nu gecertificeerd om te helpen bij financiŽle problemen. Door middel van financiŽle coaching kan ik eraan bijdragen dat u uiteindelijk zelfstandig en met zelfvertrouwen uw eigen financiŽle zaken weer kunt regelen en onder controle houden. Indien dit bereikt wordt, zal dit veel rust en vertrouwen voor de toekomst geven. 

 

Onafhankelijke dienstverlening 

Ik werk als onafhankelijke dienstverlener voor particulieren, bedrijven, gemeenten, en instellingen. Ik draag graag mijn steentje bij aan het welzijn van de ander. Persoonlijke aandacht, een goed advies en een luisterend oor zijn, vind ik zeer belangrijk. Ik werk geheel zelfstandig, dus niet vanuit een organisatie. Daardoor kunnen voor u de kosten laag blijven. Het intakegesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Na het intakegesprek kan ik u een offerte aanbieden die is afgestemd op uw situatie.

 

 

Samen met u werk ik graag aan een nieuwe, evenwichtiger manier van uw financieel beheer

-------------------------------------

 

Rita van Schijndel | Budgetcoach

 

Neem contact met mij op!

 

--------------------------------------------

 

 Algemene voorwaarden                                                                                                                                                               Ritavanschijndelbudgetcoach.nl © 2013 ēIB webmaster