Rita van Schijndel

Budgetcoach

 

 

Wat doet een budgetcoach?

Rita van Schijndel Budgetcoaching helpt particulieren die hun financiŽle zaken niet op orde hebben. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals een laag inkomen of een slecht overzicht in de uitgaven. Vrijwel altijd zijn het zaken waar u zelf weinig of geen invloed op hebt, zoals ziekte, ontslag, overlijden of een rest-hypotheek.

FinanciŽle zaken op orde

Wilt u graag hulp om uw financiŽn weer op orde te krijgen, neem dan gerust contact met mij op. Ik kom bij u thuis en na een gratis en vrijblijvend intake gesprek bekijk ik samen met u waar de mogelijke problemen zitten. Dit kan bijvoorbeeld een financieel gat zijn waar uw geld naartoe gaat zonder dat u zich hier bewust van bent of wellicht kunt u bezuinigen op uw uitgaven of zien we meer kansen om te sparen. Vervolgens maken we in overleg een plan met als doel; uw financiŽle zaken weer op orde te krijgen en te houden.

 

Meer informatie over mijn werkwijze vindt u hier.

 

 

Grip krijgen ťn houden op de balans tussen inkomsten en uitgaven 

-------------------------------------

 

Rita van Schijndel | Budgetcoach

 

Neem contact met mij op!

 

--------------------------------------------

 

 Algemene voorwaarden                                                                                                                                                               Ritavanschijndelbudgetcoach.nl © 2013 ē IB webmaster