Rita van Schijndel

Budgetcoach

 

 

Werkwijze

Mijn werkwijze is onder te verdelen in een aantal stappen: de intakefase, de hulpfase en de nazorg. Dit alles in goed overleg. Ik maak een plan van aanpak afgestemd op uw persoonlijke situatie. Na het vrijblijvende intakegesprek laat ik u weten wat ik voor u kan betekenen. Dit varieert van een eenmalig budgetadvies tot een langdurige begeleiding. Is de stap voor u nog te groot om de budgetcoach thuis uit te nodigen? Vindt u het moeilijk om hulp bij uw schulden te vragen aan de budgetcoach? Vraag dan hier om een eerste contact waarin u uw situatie uitlegt.

 

Coachingstraject

 

  • Intakegesprek
  • Inventarisatie
  • Ordenen papierwerk en opzetten thuisadministratie
  • Opstellen budgetoverzichten huidige situatie
  • Eventuele schuldeisers aanschrijven met het verzoek nog even geduld te hebben, aflossingsschema maken en betalingsregeling voorstellen
  • Bepalen mogelijkheden voor besparingen en/of extra inkomsten/toeslagen
  • Maken budgetplan voor de nieuwe situatie/toekomst
  • Nazorg en evaluatie

 

Tarieven

Mijn tarieven behoren tot de laagste van Nederland. Het intake gesprek van maximaal 1 uur is gratis en vrijblijvend. Een investering in een budgetcoach betaalt zichzelf terug en sneller dan u denkt! Soms wordt een coachingstraject aangeboden door een werkgever of instantie. Vraag dan gerust een vertrouwelijk gesprek aan met personeelszaken of een bedrijfsmaatschappelijk werk(st)er, zodat u uw financiŽle zorgen kunt bespreken. Het is heel goed mogelijk dat uw werkgever de kosten voor financiŽle coaching (gedeeltelijk of geheel) wil betalen.

 

Privacy

Uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en uw privacy  blijft altijd gewaarborgd. Ik houd mij aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Alles in overleg; ik werk niet voor u, maar samen met u

--------------------------------------------

 

Rita van Schijndel | Budgetcoach

 

Neem contact met mij op!

 

 

--------------------------------------------

 

 

 

 

 

"Inkomsten vergroten,

uitgavenpatroon veranderen"

 

 Algemene voorwaarden                                                                                                                                                               Ritavanschijndelbudgetcoach.nl © 2013 ē IB webmaster